ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω των εταιρείας  ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός  1-2  εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Σε απομακρυσμένες περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδος οι χρόνοι παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος οι χρόνοι παράδοσης είναι 4-5 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε πάντα βέβαια να παρακολουθείτε τη πορεία της παραγγελίας σας μέσω του tracking number που θα σας δοθεί απ’ το Fishingmold.com.

Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω της εταιρείας DHL  εντός εννέα (9) εργάσιμων ημερών από την ημέρα ολικής εξόφλησης της παραγγελίας.

Η μεταφορά και παράδοση των παραγγελιών κοστίζει 5€ για όλη την  Ελλάδα και 15€ για το εξωτερικό.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας,  που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση  της παραγγελίας σας, ανεξάρτητα από τη θέληση και τις φροντίδες του Fishingmold.com,  η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Το Fishingmold.com συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρείας μας το Fishingmold.com δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 14:00 μ.μ επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή, επεξεργάζονται Δευτέρα, όπως και κατά τις επίσημες αργίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί να εκδοθεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι μέσω paypal και αντικαταβολής για Ελλάδα και εξωτερικό.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Νίκος Σπυράκης